Detsember on tõesti olnud tihe magusakuu, aga ka suppi on söödud. Juba mitmel korral näiteks sellist huvitavat läätsesuppi, mida kõik sõid suure mõnuga.
3 liitrine potitäis
4 suuremat porgandit
õli
1 punane sibul
4 küünt küüslauku
250 g suitsusinki või peekonit
4 loorberilehte
2 dl rohelisi läätsesid
300 g (1 purk) tomatipastat (Salvest)
sool-pipar
- porgandid puhastada ja potti õliga
- lisada hakitud sibul ja küüslauk
- lisada tükeldatud liha, keskmisel kuumusel umbes 5 minutit
- lisada loorber ja läätsed ning segada
- lisada tomatipasta ja umbes liitri jagu vett
- kui läätsed hakkavad valmima (15-20 minutit) lisada vett juurde
Mõnus tummine läätsesupp!
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar