Lehed

laupäev, 6. august 2016

E-raamat Toiduplaneerimise algkool

Nii nüüd on mul suur rõõm avalikult kuulutada, et minu idee on lõpuks jõudnud lõpliku teostuseni.
Nüüd olemas!!! Ostmise info on SIIN!

 Juba väga kaua olen soovinud luua midagi, mis aitaks inimesi igapäeva toiduplaneerimise juures ja annaks neile motivatsiooni oma söögi eest iseseisvalt hoolt kanda.

Teksti osa tuli ühel päeval lihtsalt minust välja ja süsteem loksus paika pikkade katsetuste järgi, mida ma aga ei teadnud, oli see kui kaua aega võtab ühe raamatu kujundamine ning kõik muud pisidetailid, mida paberile on nii kerge kirja panna.

Nüüd ongi õige aeg just avalikuse ette tulekuks, sügise eel tavaliselt inimesed hakkavad jälle rohkem planeerima oma söömisi ja toimetamisi (kes kooli, laste või tihedama töögraafiku tõttu).

Varem võttis toiduplaneerimine aega vähemalt terve päeva, nüüd läheb mõnest tunnist poole tunnini oleneb, kui pikaks ajaks parasjagu ettevalmistusi mõtlen.

Mida sisaldab siis see põnev kirjutis:
  • Kõigepealt, et mõista miks sellest teemast on vaja rääkida, tuleb lahata neid mõtteid, mis mind ennast on toiduplaneerimise teema juurde toonud.
  • Mis motiveerib ja mis põhjustel, peaks üldse sellega "nii palju vaeva nägema".
  • Samm-sammuline juhend, kuidas kogu süsteem on üles ehitatud
  • Tabelid, milles oma toiduplaneerimist teha
  • Minu näidis nädal algusest lõpuni (11 päeva kohta)
  • 15 retsepti, mida ma selle nädala jooksul tegin, koos piltidega
  • Palju huvitavaid pilte, et mõttelõng vahepeal uitama ei läheks

Kellele võib sellest kõige enam kasu olla;

  1. Kas oled täna rahul sellega, kuidas asjad köögis kulgevad? Või tunned, et oled rutiini lõksu jäänud ja vaatenurk söögi tegemisele vajaks värskendust. Raamatust leiad uusi mõtteid ja põhjaliku süsteemi, mille saad kujundada omale sobivaks.
  2. Kui oled ennem köögist väga kauge olnud, aga tahaksid seda muuta ning haarata ise vastutus oma toidulaua eest. 
  3. Kas sööd liiga tihti toiduaineid, mida tegelikult võiks süüa oluliselt vähem? (pasta, saiakesed) Oled vahel mõelnud, millest see tuleb? Olen märganud, et toidutegemise peale ei mõelda tihtipeale enne, kui ollakse juba väga näljane. Siis juhtub tihti, et uute põnevate maitsete asemel laskutakse mugavustsooni ja tehakse "teada tuntud toit", sest nälg on juba silmanägemist võtmas. 
  4. Kas tabad end vahel mõttelt, et toitu saab toidupoest liiga palju koju toodud ning juhtub sageli et läheb hoopis halvaks ja leiab otse tee prügikasti?

See e-raamat on just Sulle, sest sa hoolid iseendast ja nendest inimestest, kes on sinu ümber.
Tõeliselt head asjad saavad ikkagi juhtuda alles siis, kui oleme teadlikusega nende juures.

Seega, kui oled nüüd veendunud, et see teeb sinu igapäeva elu palju lihtsamaks, siis uuri SIIT, kuidas see võiks kohe sinu käsutuses olla.

Päikest!

1 kommentaar:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...