Lehed

teisipäev, 22. detsember 2015

Koorene kana- seene supp

 Ise ka ei usu kui hea koosluse suutsin välja võluda. Selle suure magusa tegemise peale vahepeal üks soolane toit, kus kõik maitsed on ideaalselt paigas. 


3 liitrine poti täis

1,5 dl täistera pruuni riisi
õli
1 punane sibul
1 karp šampinjone
1 spl tüümiani (kuivatatud)
3 loorberilehte
3 küünt küüslauku
3 suuremat porgandit
4 selleri vart
0,5 kg kanafileed (1 pakk)
200 ml vahu- või kohvikoort
sool-pipar
peotäis värsket peterselli

- riis hautada eraldi potis 30 minutit

- teises potis, õli kuumaks ja lisada hakitud sibul

- seened hakkida ning lisada sibulale

- lisada tüümian ning loorber

- lisada natuke vett

- porgandid puhastada ja tükeldada ning lisada seentele, hautada

- seller puhastada ning tükid potti porgandite-seente juurde

- lisada veel vett ja soola

- kanafileed tükeldada ning lisada potti, lasta keema

- lisada valmis saanud riis ning peotäis värsket peterselli

- lisada koor ja eemaldada pliidilt

Söömiseks valmis!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...