Lehed

kolmapäev, 4. oktoober 2017

Nädala toiduplaneerimine

Ilus sügis on jälle käes ja blogi 3 sünnipäev on ukse ees ning sellepärast mõtlesingi, et peaks midagi toredat tegema. AGA seekord tahan teha midagi uut. Soovin väga olla inspiratsiooniks sulle! Tahan terve Oktoobri kuu jagada teiega oma igapäeva toidutegemisi. Ehk kuidas Toiduplaneerimise algkool tegelikult ka igapäeva elu nii lihtsaks teeb, et vahel unustad köögi täitsa ära! Mis siis, et mul on kuhjade kaupa planeeritud nädalaid, siiski ei ole midagi ette tehtud, vaid sünnib selles samas hetkes. 
Vahepeal läksin juba nii hulluks kätte ära, et planeerisin kogu kuu toidud ühe korraga ära (alati midagi uut) ja siis oligi tehtud. Aga selle suur miinus oli see, et raha kippus rohkem kuluma, kuna olemasolevaga arvestamist oli väiksem ja pood ei teinud ka alati koostööd (nt. ei olnud neid asju, mis mul just vaja oli). Seega nädal korraga ja kogu kuu saate minuga kaasa mõelda. 

Mõnikord juhtub, et hea idee ei saa päris ideaalset teostust, aga sellest pole midagi, ellu jäävadki kohanejad :) 
Niisiis, hoolimata väikesest külmetusest ja aju üldse ei tööta hetkest, kui pidin nädala plaane tegema, on siiski algne plaan valmis ja täiendan veidi hiljem.

Viie nädala planeerimise faili saad alla laadida siit.
Ja kui vajad rohkem motivatsiooni, siis raamat on poodides ka päris hea hinnaga saadaval. 

Nüüd siis minu selle nädala planeerimise juurde. 

Lisa motivatsiooniks sirvi minu raamatut Toiduplaneerimise Algkool, vaata infot siit. 



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...